Τρίτη

Μήνας του μέλιτος στην Κεράλα

Παραλίες, ήλιος, luxury services και καταπληκτικές θάλασσες, όχι δεν είστε στις Κυκλάδες, μόλις πατήσατε το πόδι σας στην Ινδία και συγκεκριμένα στο πιο νότιο σημείο της, την περιοχή Κεράλα! Την πιο καταπράσινη και ρομαντική περιοχή όλης της Ινδίας! Ένας επίγειος παράδεισος με ατελείωτες παραλίες, τροπικά δάση και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα!
Εμείς για ακόμη μία φορά πήγαμε, είδαμε και σας προτείνουμε έναν πολύ ιδιαίτερο προορισμό που συνδυάζει υπέροχα νερά, πολύ πράσινο, εξωτική ομορφιά και αξέχαστες ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό! Και το πιο σημαντικό... δεν κοστίζει μια περιουσία!


kerala

Κεράλα στη γλώσσα των Ινδών σημαίνει η χώρα της καρύδας και ναι, επιβεβαιώνουμε πως πράγματι είναι! Σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο και να μείνετε, η υποδοχή επιβάλλει κέρασμα χυμού καρύδας που φυσικά... την πίνετε κατευθείαν με το καλαμάκι! Καθώς οι Ινδοί αγαπούν πολύ τους Ευρωπαίους και είναι «ειδικοί» στη φιλοξενία, να ξέρετε πως από την πρώτη στιγμή θα σας κάνουν να αισθανθείτε βασιλιάδες και με ελάχιστο κόστος θα σας προσφέρουν απίστευτα χαλαρωτικά μασάζ, βόλτες με βάρκα για να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα με το άλλο σας μισό και διάφορες οικολογικές δραστηριότητες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάζω το άρθρο ...huffingtonpost.gr

Ποιοι μας τιμούν και που...