Πέμπτη

Κίνημα… στήριξης στον Πέτρο Κωστόπουλο

Πηγή: newsit.gr

Είναι γνωστά τα επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο εκδότης μετά από προσπάθειες που έκανε για να σώσει την ΙΜΑΚΟ, τελικά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα μάλιστα να γίνει κατάσχεση από τις αρμόδιες αρχές στα γραφεία της εταιρείας του.

Στα χρόνια λειτουργίας της η ΙΜΑΚΟ εξέδωσε 16 τίτλους περιοδικών, είχε 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς μεγάλης ακροαματικότητας και στην επιχείρηση εργάζονταν εκατοντάδες εργαζόμενοι.

Δυστυχώς όμως, ήρθε το τέλος της εταιρείας! Οι προσπάθειες του Πέτρου Κωστόπουλου να την σώσει του απέβησαν άκαρπες. Και τότε άρχισε… ο λιθοβολισμός! Στα χρόνια της κυριαρχίας του πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν τα καλύτερα για τον εκδότη. Τώρα όμως, που «έπεσε», βγήκε πολλή… χολή από κάποιους που τόσα χρόνια προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, να βγουν φωτογραφία μαζί του, να του ζητήσουν να γίνουν θέμα στα περιοδικά του ή ακόμα και να συνεργαστούν μαζί του!

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω κάτι προς αποφυγή… χολής: τον Πέτρο Κωστόπουλο τον έχω συναντήσει σε ορισμένες κοινωνικές εκδηλώσεις και το πολύ πολύ να έχουμε ανταλλάξει ένα «καλησπέρα». Αλλά θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο να χαίρεσαι και να… χολιάζεις με κάποιον, όταν αυτός δίνει αγώνα.

Τουλάχιστον κάποιοι αποφάσισαν να πάνε κόντρα στους «χολιασμένους» και με μηνύματα στο twitter εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε όσα περνά ο Πέτρος Κωστόπουλος και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού.

Ορισμένοι λοιπόν celebrities, δεν δίστάσαν να οργανώσουν… κίνημα στήριξης στον Πέτρο Κωστόπουλο και μέσα από τα μηνύματά τους στο twitter να εκφράσουν την άποψή τους. Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα από τα δεκάδες μηνύματα:

-Τζόννη Καλημέρης: Έχει παραγίνει, κυρίως από όσους ζήλευαν, ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν.

-Δέσποινα Βανδή: Λυπάμαι πολύ για την IMAKO και τους εργαζόμενους της

-Έλενα Παπαρίζου: Με την ΙΜΑΚΟ συνεργαστήκαμε όλοι και πολύ. Είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας βοήθησαν και κυρίως όταν εκείνοι έχουν πρόβλημα-ΔΥΝΑΜΗ σε όλους

-Έλλη Κοκκίνου: Πόσο ανήθικο και άνανδρο είναι να χαίρεσαι με την πτώση του άλλου! Δυστυχώς οι άνθρωποι ηδονίζονται να πετροβολούν αυτόν που έχει ήδη πέσει και που στο παρελθόν λάτρευαν να είναι στον κύκλο του.

-Τάμτα: lipame tis psixes ton anthropon pou xeronde gia to kako tou alou!All my support!

Αυτά, όπώς είπαμε, είναι μερικά από τα μηνύματα των celenrities που αποφάσισαν να εναντιωθούν στους «χολιασμένους».

Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι δύσκολες ώρες περνούν και πολλοί από τους περισσότερους εργαζόμενους στην ΙΜΑΚΟ που παραμένουν απλήρωτοι για αρκετό καιρό. Σύμφωνα όμως με όσα είπε και ο Πέτρος Κωστόπουλος σε κείμενό του, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξοφληθούν!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι καλεσμένοι στο αυριανό «Βράδυ» στον ΑΝΤ1 καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίνο. Ο βουλευτής μιλά για την κομματική του μεταγραφή και αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του υπουργικού και βουλευτικού του αξιώματος. Πώς σχολιάζει την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να τον διαγράψει από το ΛΑΟΣ; Η Ευγενία Μανωλίδου τι άποψη έχει για όλα αυτά; Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Λιάνα Κανέλλη δεν γίνεται να συνυπάρξουν σε μια εκπομπή;

Ακολουθεί ο Νίνο. Ο τραγουδιστής απαντά στον αν σκέφτεται τον γάμο. Γιατί δηλώνει ευτυχισμένος και δυστυχισμένος την ίδια στιγμή; Τι λέει για τη «μαύρη περίοδο» της ζωής του και πώς την αντιμετώπισε; Ακόμα, πώς χαρακτηρίζει τις πιο πρόσφατες επαγγελματικές του συνεργασίες με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Σταμάτη Γονίδη και ποιο τραγούδι των αδελφών Κατσιμίχα ερμηνεύει στο πλατό;

Οι απαντήσεις στο αυριανό «Βράδυ» που μαγνητοσκόπησε ο Πέτρος Κωστόπουλος πριν από λίγες μέρες, παρά τις φουρτούνες που είχε με την ΙΜΑΚΟ, σεβόμενος τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στον ΑΝΤ1.



Γρηγόρης Μελάς

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=123876&catid=12

Ποιοι μας τιμούν και που...